NEWS – lynundersøgelser

I mediebranchen er “timing” afgørende. Det gælder om at være først med nyhederne og de gode historier. Ofte er der skarpe deadlines, som skal overholdes for at få nyheden med før aftenens deadline, uanset om der er tale om trykte eller elektroniske medier.

InFacts metode giver unikke fordele for nyhedsmedier. Vi kan gennemføre landsdækkende meningsmålinger på timer – undersøgelser som det tidligere tog dage at gennemføre! Det giver helt unikke fordele for nyhedsmedier, som ønsker at være på forkant.

InFact vil gerne samarbejde med nyhedsmedier og tilbyder “lynundersøgelser” på særdeles konkurrencedygtige vilkår. En aftale indebærer, at I får mulighed for at komme med oplæg til undersøgelse kl. 13 – og få leveret færdige meningsmålinger kl. 20 – samme dag! Vel at mærke komplette analyser med 10-15 spørgsmål nedbrudt på de almindelige baggrundsvariable (køn, alder og geografi) og med 1000 gennemførte interviews.

Vi har gennem 12 år leveret tusindvis af målinger på det norske marked, herunder samarbejdet tæt med store mediehuse som Verdens Gang. Vi har i den forbindelse udført meningsmålinger til alle kommunal og stortingsvalg de sidste mange år. Ved Stortingsvalget i september 2013 var InFact det analyseinstitut, der leverede valgets mest præcise exit poll, hvilket vidner om vores metodes enestående præcision.

InFact leverer analyser som er overlegne på pris, hastighed og kvalitet.

Kontakt os på e-mail post@infact.dk for at høre mere om vores NEWS – lynundersøgelser.