Har du brug for at lodde stemningen omkring et produkt? Har du brug for indsigt i tilfredsheden med dine ydelser? Ønsker du, at vi skal indhente befolkningens meninger – uden at det koster en formue?

 
Hvad er en omnibus-undersøgelse?
Kort sagt er en omnibus en 'fælles investering', hvor flere kunder går sammen for at gennemføre en fælles undersøgelse. Der gennemføres 1.000 interviews, hvilket giver dig en repræsentativ stikprøve med en lav fejlmargen på +/- 3 %. Emnerne kan variere, og det er velegnet til dem, der har få spørgsmål. Kun du vil se dine egne spørgsmål, og resultaterne er dine egne.

 Ønsker du at deltage?
Reserver en plads ved at sende en e-mail til mathias@infact.dk

null

I modsætning til online-paneler, der ofte består af 150.000 mennesker, er InFacts udvalg hele Danmarks befolkning. Dette sikrer et repræsentativt resultat med høj kvalitet.

null

Ved at vi gennemfører interviewene automatisk, hvor respondenten svarer med tasterne på telefonen, er priserne lavere end traditionelle metoder.

null

Efter 21 år i branchen er vi kendt for at levere kvalitet til de største brands og mediehuse i Norge. Det tager vi med til Danmark,

null

Det tager få timer at interviewe over 1.000 personer. Vores unikke teknologi sikrer levering samme aften.

null

Resultatet, du modtager, vil være professionelt præsenteret med grafer og diagrammer vægtet efter køn, alder og bopæl. Derudover modtager du alle hovedresultater i Excel.

Priser

Omnibusundersøgelse

 • kr
  3.000,-

  1 spørgsmål med 1.000 svar

 • kr
  6.000,-

  2 spørgsmål med 1.000 svar

 • kr
  12.000,-

  3 spørgsmål med 1.000 svar

 • kr
  14.000,-

  4 spørgsmål med 1.000 svar

 • kr
  16.000,-

  5 spørgsmål med 1.000 svar

Bestil undersøgelse
Alle priser er ekskl. moms. InFact forbeholder sig retten til at aflyse omnibusundersøgelser, hvis der er for få deltagere. Priserne er kampagnepriser for 2024, priserne stiger med ca. 30% fra 1.1 2025
 • 1. Send forslag til spørgsmål

  I sender os forslag til spørgsmål, som vi justerer i henhold til vores interne, kvalitetssikrede normbaser. Det færdige skema sender vi tilbage til jer for godkendelse. Hele denne procedure er normalt afsluttet i løbet af en formiddag.

 • 2. Undersøgelsen gennemføres

  Efter sådan en godkendelse opsætter og gennemfører vi normalt undersøgelsen samme aften. Det kan tage et par ekstra dage, hvis vi har stor travlhed, men vi har kapacitet til at udføre 3-5.000 interviews på en aften, så det er sjældent et problem.

 • 3. Vi opretter tabeller

  Efter gennemførelsen aggregater vi resultaterne og opretter tabeller. Det gør vi samme aften og sender til jer.

 • 4. Vi leverer inden for 1 dag.

  Hele processen tager derfor 1 dag, medmindre andre ydre forhold angiver noget andet.